Καλώς ήρθατε στη βίλα Καμπέρη

Η βίλα Καμπέρη βρίσκεται στο Στάφυλο, σε κοντινή απόσταση από τη χώρα της Σκοπέλου, στα 3 χλμ. Η παραλία του Στάφυλου, από τις ομορφότερες με τα κρυστάλλινα νερά της, είναι στα 700 μέτρα από τη βίλα.
Η βίλα σχεδιάστηκε αρχικά για ιδιωτική χρήση. Πρόκειται για μία έπαυλη ιδανική για μια σύγχρονη οικογένεια με παιδιά ή με παρέα φίλων. Είναι ευήλια, με δροσερό αέρα και ψηλή βλάστηση, ιδανική για ήρεμες διακοπές. Παρέχει πλήρη εξασφάλιση της ιδιωτικής ζωής ως προς την καθημερινή σας διαβίωση, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, διαθέτοντας παράλληλα και ωραία θέα προς την εξοχή.
Στην ευχάριστη διαμονή ημέρα και νύχτα συμβάλλουν οι με μοναδικό τρόπο και στυλ διαμορφωμένοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, περιφραγμένης έκτασης 2 στρεμμάτων, με μεγάλο επιπλέον χώρο για parking. Το πράσινο του κήπου αγκαλιάζει και τρυπώνει στο καθιστικό και τις κρεβατοκάμαρες.
Στον εσωτερικό, πλήρως εξοπλισμένο και μοντέρνο χώρο, κυριαρχεί η λιτότητα με ένα ξεχωριστό τρόπο. Το καθιστικό με την τραπεζαρία στο πρώτο επίπεδο του ισογείου, με μεγάλες μπαλκονόπορτες, αφήνουν το βλέμμα να πλανάται ελεύθερο στον εξωτερικό χώρο, στον κήπο και την πισίνα με το jacuzzi. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται η κουζίνα και μια κρεβατοκάμαρα με μπάνιο και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο υπερκείμενο υπνοδωμάτιο (σοφίτα), το οποίο και διαθέτει μπαλκόνι με πανοραμική θέα. Στο τρίτο επίπεδο του ισογείου, οι δύο κρεβατοκάμαρες με τα δύο μπάνια, εκ των οποίων το ένα διαθέτει και υδρομασάζ.
Ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς από το καλοκαίρι: ήλιο, χαλάρωση, μία όαση ηρεμίας... Τον δικό σας προσωπικό προορισμό μακριά από το άγχος και την ρουτίνα της καθημερινότητας. Όλα αυτά σε αυτόν τον ξεχωριστό χώρο για να ζήσετε το δικό σας όνειρο!

Μεγάλος κήπος

Μπάρμπεκιου

Κοντά στη θάλασσα